Community

Det vore superkul att lära känna er och få höra mer om ert arbete. Markera gärna er själva på kartan för att visualisera nätverket. Ni är också varmt välkomna att bli medlemmar i Teacherhack ideell förening. Det kostar ingenting och ni kan registrera er längst ner på den här sidan. Tanken är att få kontakt med alla Teacherhackers out there!

Karta över teacherhackers

För att markera dig på kartan kan du antingen skriva in din adress eller markera ”på fri hand”. Du väljer själv var på kartan du väljer att sätta din markör. Din arbetsplats, ditt hem eller någon helt annanstans.

För att komma till markeringsläge klickar du först på ikonen [full screen] högst uppe i höger hörn. Då visas kartan i helbildsläge med ett sökfält högst upp. I sökfältet kan du skriva din adress och en grön pil dyker upp på kartan. Om du klickar på den gröna pilen kan du välja alternativet ”lägg till i kartan”. Gör det. Då blir pilen röd. Klicka sedan på pilen igen så öppnas en ruta. Längst ner i mitten finns en penna. Klicka på den för att redigera innehållet i rutan. Du väljer själv vilken information som du vill dela med oss!

Om du vill ta bort din markering klickar du på ”din röda pil” på kartan. Längst ner till höger finns en papperskorgsikon. Genom att klicka på den tar du ”bort funktionen” och din pil försvinner.

Bli medlem i Teacherhack ideell förening

Teacherhack logo
Vore det inte fantastiskt om vi kunde samla alla positiva krafter som vill verka för ökad digital kunskap i skolan? Teacherhack bildades eftersom det saknades en plattform som både enade och delade digitala initiativ och koncept som utvecklas för skolan. Vi valde organisationsformen ideell förening då vår förhoppning är att bygga ett nätverk baserat på medlemskap. I nuläget erbjuder vi våra medlemmar ett forum för engagemang inom digitalkunskap och digitalt skapande i skolan. Bli medlem!